Mesazhi i ipeshkvit per Krezhme - 2017

Shumë të dashur: meshtarë, të kushtuar Zotit dhe të gjithë ju besimtarë,

Koha e shenjtë e Kreshmëve ka filluar dhe ndiej detyrën të nxis gjithë bashkësinë dioqezane për ta pritur këtë kohë të fortë të Vitit Liturgjik me gjithë vlerën e saj tejet të çmueshme...

Jo dhuna stil i një politike paqeje - Koncert festiv për paqen

9 janar 2017, ora 18.00 ne Teatrin "Migjeni".

Në bashkëpunim me: Bashkia Shkodër, Teatri “Migjeni”, Komuniteti Sant’Egidio

 Me shume

Urimi i atit të shenjtë Françesk për vitin e ri 2017 

Në fillim të këtij viti të ri u bëj urimet e mia më të sinqerta popujve dhe kombeve të botës, Kryetarëve të Shteteve dhe të Qeverive, si edhe përgjegjësve të bashkësive fetare dhe të grupimeve të ndryshme të shoqërisë civile. I uroj paqen çdo burri, gruaje, djali dhe vajze dhe lutem derisa përngjasimi dhe shëmbëlltyra me Hyjin e çdo personi të na mundësojë që ta njohim njëri-tjetrin....

 Me shume

Katekeza per të rinj 2017KULTURE

Imzot Vinçens Prenndushi me Shokë Martirë

Fjala e Paqes

 Kumbona e së dielës